Press

Just nu kampanjar Tobiasregistret för att få fler att registrera sig som givare. Under devisen Sharing is caring vill vi få fler att inse hur lite som krävs för att kunna rädda livet på en medmänniska.

En installation på Stureplan är centrum för kampanjen, som också inbegriper tunnelbanereklam och annonser på sociala medier. Syftet är att väcka uppmärksamhet och ge insikt om att en liten insats från dig kan betyda hela livet för en annan.

– Även om jag är part i målet har jag svårt att tänka mig något finare än att sträcka ut en hand för att kunna rädda livet på en annan människa. Nästa gång kan det vara en av de mina eller dina nära och kära som behöver hjälp. Då hoppas jag att de kan få det genom Tobiasregistret, avslutar Michael Nordh Grate, verksamhetsansvarig på Tobiasregistret.

För att vi lättare ska kunna bemöta frågor och nyanmälningar som oftast följer efter en publicering vore vi tacksamma om ni kunde höra av er innan ni publicerar material om Tobiasregistret. Kontakta gärna vår presskontakt om ni vill ha mer information än vad som finns här på sajten.